Warning: include(head.php): failed to open stream: No such file or directory in /mix.php on line 19

Warning: include(head.php): failed to open stream: No such file or directory in /mix.php on line 19

Warning: include(): Failed opening 'head.php' for inclusion (include_path='.:/:/usr/local/php56/lib/pear') in /mix.php on line 19
Podział mieszanek według:
gatunku ryby
typu łowiska
łowiska
pracy
składnika
autora

- kanał - - rzeka - - -kanał- - - -jezioro-kanał- - - jezioro - - kanał-jezioro - - 1 -

jezioro


Sensas

Katalog Mondial F

Majewski Bogusław

Horemski Maciej

Kubiak Artur

Wajman Dawid

Mączka Sebastian

Wajman Dawid

Wajman Dawid

Wajman Dawid

Wajman Dawid

Mączka Sebastian

Baranowski Tomasz

Madaj Marek

Jastrząb Paweł

Kotecki Kacper

Sensas

Sensas

Bąkowicz Damian

Matuszak Rafał

Płótniak Robert

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Walczak Wiktor

Walczak Wiktor

Walczak Wiktor

Walczak Wiktor

Walczak Wiktor

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Jóska Dawid

Horemski Grzegorz

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Sensas

Sensas

Horemski Grzegorz

Majewski Bogusław

Górny Ariel

Górski Maciej

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Majewski Bogusław

Horemski Tomasz

Horemski Tomasz

Majewski Bogusław

Kożuchowski Daniel

Horemski Tomasz


Sensas
zanętę poleca: Sensas
skuteczna na: leszcz
typ łowiska: jezioro

ZANĘTA SKŁAD:
Ilość na 1kg mieszanki
Ilość na 3kg mieszanki
Sensas
3000 Explosive Bremes
50%
500g
1500g
Sensas
3000 Bremes Juane Tracante
50%
500g
1500g


0%
0g
0g
ZIEMIA SKŁAD:

Sensas
Terre de Surface Juane
100%
1000g
4000g
MIĘSKO
jokers

JOKERS
200g
ochotka hakowa

OCHOTKA HAKOWA
50g
czerwone robaki

CZERWONE ROBAKI
50g
kastery

KASTERY
50g
opis: Zanętę przygotowujemy na pół sucho lub przemaczamy, aby osiągnąć efekt chmury. Bardzo istotne w użyciu tej zanęty jest regularne donęcanie, aby przez cały czas w wodzie unosiła się smuga zanęty. Na zawody 4 godzinne należy przygotować około 2,5kg mieszanki. Zanętę mieszamy od razu z gliną, później dopiero domaczamy.





2012-06-13, Berlin