Część spożywcza
Lorpio Grand Prix River |
30% |
Lorpio Super Jaź, Kleń, Leszcz |
30% |
Lorpio Pieczywo fluo mix |
10% |
LORPIO KLEJ SPECIAL RZEKA |
10% |
Lorpio TTX Gruby |
10% |
Lorpio Aromat grand prix scopex |
5% |
Lorpio Kukurydza aromatyzowana w zalewie tutti - frutti |
5% |
Część mineralna
Glina rzeka standard |
90% |
Sensas Liant A Coller |
10% |
Robaki
OPIS
Zanęta musi być namoczona wieczorem dnia poprzedniego, aby dobrze przylegała do dna i nie odprowadzała ryb. Jedynie pieczywo fluo dodajemy na kilkanaście minut przed łowieniem. TTX powinien być zalany gorącą wodą, aby uaktywnić jego właściwości wiążące. Duża ilość dużych białych robaków powinna trafić do zanęty już od samego początku, a później systematycznie uzupełniana w łowisku za pomocą donęcania. Jazie to znane łakomczuchy, dlatego zanęty powinno być sporo, co najmniej 4-5kg suchej mieszanki na 4 godziny łowienia. Część robaków warto zmrozić, lub sparzyć, aby można było ich więcej umieścić w zanęcie.
ZDJĘCIE ZANĘTY