Część spożywcza
Marcel van den Eynde Roach |
17% |
Marcel van den Eynde Secret |
17% |
Marcel van den Eynde Biszkopt |
10% |
Marcel van den Eynde Grilled hemp |
24% |
Marcel van den Eynde Roach |
9% |
Marcel van den Eynde Vanillia |
4% |
Marcel van den Eynde Konopie gotowane |
17% |
Część mineralna
|
75% |
|
25% |
Robaki
Jokers | 1l |
OPIS
Artur używał tej mieszanki podczas zawodów GPP - Puchar Wrocławia 2009, gdzie zajął pierwsze miejsce.
Pierwsze nęcenie:
Jokers w całości trafił do gliny, za to ochotkę haczykową dodałem do zanęty, kiedy w łowisku pojawiały się leszcze, podobnie z resztą jak kastery i czerwone robaki. Pinkę dodałem do zanęty.
Zanęty miałem przygotowane 2,8kg: 4 kule czystej zanęty z pinką oraz około 10 kul zanęty z gliną w stosunku 1:1.
Samej gliny około 10 kul.
Tak więc pierwsze nęcenie było obfite. Pomimo tak obfitego nęcenia ryby brały już po ok. 10 min. W przypadku zaobserwowania zaniku brań konieczne było regularne donęcanie ( z ręki ) 1-2 kulkami zanęty z gliną i robakiem co 5-10 min. Takie nęcenie zazwyczaj powodowało pobudzenie ryb do brań.