Warning: include(head.php): failed to open stream: No such file or directory in /mix.php on line 19

Warning: include(head.php): failed to open stream: No such file or directory in /mix.php on line 19

Warning: include(): Failed opening 'head.php' for inclusion (include_path='.:/:/usr/local/php56/lib/pear') in /mix.php on line 19
Podział mieszanek według:
gatunku ryby
typu łowiska
łowiska
pracy
składnika
autora

Horemski Tomasz - Kubiak Artur - Jastrząb Paweł - Sensas - Wajman Dawid - Katalog Mondial F - Majewski Bogusław - Horemski Maciej - Kulka Artur - Mączka Sebastian - Baranowski Tomasz - Madaj Marek - Walczak Wiktor - Kotecki Kacper - Bąkowicz Damian - Matuszak Rafał - Płótniak Robert - Brud Bogusław - Górski Maciej - Jóska Dawid - Horemski Grzegorz - Górny Ariel - Kożuchowski Daniel -

Mieszanki, które poleca
Baranowski Tomasz


zanęta na:
j.Dolina Górnika, Chorzów



zanęta na:
rz.Warta, Poznań




Baranowski Tomasz
zanętę poleca: Baranowski Tomasz
skuteczna na: krąp
typ łowiska: rzeka

ZANĘTA SKŁAD:
Ilość na 1kg mieszanki
Ilość na 3kg mieszanki
Sensas
3000 Gros Gardons
30%
300g
900g
Sensas
Main Futter
30%
300g
900g
Sensas
Epiceine
10%
100g
300g
Traper
Pieczywo Czerwone Fluo
5%
50g
200g
Traper
Pieczywo Żółte Fluo
5%
50g
200g
Sensas
Liant A Coller
10%
100g
400g
WOJZIEM
BENTONIT
10%
100g
400g
ZIEMIA SKŁAD:

WOJZIEM
Glina wiążąca 2kg
100%
1000g
4000g
MIĘSKO
pinka

PINKA
0,3l
jokers

JOKERS
0,5l
białe robaki

BIAŁE ROBAKI
1l
opis: Najbardziej ważne było samo doklejenie i wystopniowanie porcji zanętowych. Podzieliłem zanęte na trzy części dodając gliny wiążącej w różnych proporcjach oraz kleju liant de coller i bentonitu. Uważam ,że było to bardzo kluczowe rozwiązanie ,gdyż na poprzednich zawodach w Poznaniu na rzece Wart zawsze miałem ryby od początku ,a po 1,5 h ryby odchodziły i zmuszony byłem donęcać.Tutaj przy zmianie doklejania zanęty było odwrotnie , w pierwszych 30 min. nie miałem żadnej ryby ,ale później powoli nachodziły . Jak już weszły w kule to do końca zawodów było ich aż gęsto w łowisku i mogłem sobie pozwolić na wyciąganie krąpi po 300g na tzw.,,klatę".